frustrasjon

Jeg forstår ikke meg selv noen ganger. Jeg har det egentlig veldig fint, men i dag har vært en kjip dag. Tenker på alt for mye. Er så mye jeg vil, jeg er så usikker på ting. Hva om jeg tar feil valg?
Skolegreiene er kanskje det som stresser meg mest, jeg er ingen student. Jeg liker meg sånn sett ikke på skolen, jeg prioriterer lett jobb fremfor skole. Jeg går på en skole der jeg betaler en formue for å gå, jeg komme til å ha studielån til jeg er gammel. Hvorfor BI? Klarer liksom ikke helt se for meg at jeg skal jobbe med markedsføring heller. Det er så mye annet jeg heller vil gjøre en å gå på skole.

Fullstendig klar over at jeg har skrevet et nokså likt innlegg før, men den samme frustrasjonen å irritasjonen kommer tilbake. Og gjerne rett før eksamen. Jeg føler meg ikke flink nok til å gå på skole. Og når det ligger i bakhodet at du faktisk konter på eksamen så føler du deg ennå litt mer dum. Hva om jeg stryker igjen? Det hjelper jo ikke akkurat på selvtilliten.
Jeg er livredd for eksamen, det var jeg ikke i fjor. Ikke i det hele tatt faktisk! Men i år har jeg bare lyst til å sette meg ned å grine for jeg er så redd for å ikke få det til. Jeg eier ikke selvdisiplin når det gjelder lesing, hvertfall ikke når det gjelder bed.øk og pristeori. Jeg vil så gjerne til Singapore, Kina eller England for å studere, jeg vil komme meg vekk litt. Jeg vil treffe nye mennesker, starte helt på nytt.
Jeg hadde en gang en drøm om å studere i Australia eller Hawaii, jeg fikk tilsendt brosjyrer, snakket med rådgivere på skolene også trakk jeg meg. Fordi jeg trodde jeg ikke skulle ha råd til det. Hvorfor? Jeg har jo ikke råd til å gå på BI heller. Jeg er for glad i å jobbe, noe som vil resultere i at jeg får ca alt stipendet omgjort til lån, noe som vil tilsi at jeg kommer til å bruke ennå lenger tid på å betale det tilbake! Men jeg liker å jobbe, jeg må jobbe! Jobbe er sosialt, jobbe betyr penger, penger betyr at du kan reise. Jeg vil reise, jeg vil reise helt alene. Jeg vil... Åååå, det er så mye jeg vil! Skal jeg virkelig "sløse" vekk et halvt år til på BI som kommer til å inneholde mange nye og gamle frustrasjoner? Skal jeg sløse vekk ennå mer tid i Stavanger der det ca aldri skjer noe kjekt lenger?
Jeg vil vekk, vekk for å treffe nye positive, kjekke unge mennesker. Jeg er lei av gamle rykter, gamle sannheter, gamle ting. Jeg vil til en plass der ingen kjenner meg, der jeg kan være bare meg og ikke måtte prøve å leve opp til noe...
Æsj, jeg forstår ikke hva jeg skrive lenger. Jeg bruker bloggen som en dagbok og det er ikke alltid jeg forstår dagbøkene mine. Kanskje like så greit. Noen ganger må bare litt frustrasjon komme ut! Og noen ganger skulle jeg ønske at jeg var litt mer tøff. Turte litt mer, ikke gjemte meg vekk. Jeg skulle ønske jeg hadde venner som jeg ikke var redd for å si visse ting til... Aaaaaaaaaaaaaaaaaa.............................. Og det er mye mer frustrasjon igjen, men det får vi ta en annen gang.... Jeg er jo tross alt på jobb for å jobbe, ikke blogge!

5 kommentarer

laila

16.11.2007 kl.17:03

du sko nok kje begynnt på bi...heller jobbd sånn som meg:) spare enn formue på d her;) ehhe

Siri

16.11.2007 kl.18:46

same old same old? EG e jo her! livet er en fest! haha, eg har nettopp vært på jobb i øve 13 tima så eg e øvetrøtt og ødelagt. tror ikje eg har noge fornuftig å sei. men du tørr jo, du reiste jo t frankrike heilt aleina. go for it, stikk en plass viss d e d du vil:)

marri

16.11.2007 kl.20:41

for meg hørres det ut som om du allerede har bestemt deg, men bare tørr kje heeeeilt gi slipp.. :)

lisbeth

16.11.2007 kl.23:51

mona.. du skrive lism heile veien om kor du vil studera. men d e jo det du studere som betyr nge! selv om du reise te singapor elle en aen plass så komme du isje te å lika det du studere mer! vis du absolutt vil reisa så reis då! isje vas vekk masse penga på en skole elle et studie..

då jør du det du vil åså når du e metta elle klar for å fokusera på en utdannelse så begynne du! :)

tonje

23.11.2007 kl.13:57

herrefre, du tenke alt for mye!!!!!hadde du tenkt så mye når du lese lekser hadde du kje syns skolen va någe vanskelig

Skriv en ny kommentar

hits