træning

Jeg og Sara skulle trene halv 8 i morges, jeg våknet av alarmen klokken 7 og forbannet meg selv for denne dumme ideen. Jeg ble derfor meget glad da Sara sa hun ble forsinket, jeg sovnet igjen og nå er klokken snart halv 9 og jeg har ennå ikke komt meg på trening!
Vi skal trene kvart på 9, passer meg MYE bedre! :)
Etter trening blir det skole, ennå mer bed.øk og litt kanaler før jeg skal på jobb hvor jeg skal lese engelsk! :) Jeg skal være skoleflink i dag og! Var litt imponert over meg selv i går, selv om jeg kunne vært flinkere!

I dag er det nøyaktig ett år siden jeg brakk armen. Må innrømme jeg tenkte en del på det under kampen i går. For i fjor spillte vi og kamp på en onsdag. Men pyttsan, det gikk så bra så! :)
image262
Det fine arret mitt! :) Man får jammen skille når man er på ferie og bruker plaster over arret..
Hadde planer om å legge ut et før og etter bilde (slik armen var da jeg ca nettopp hadde brukket den) Men siden Veronika holdt på å spy sist så skal jeg drøye den! :)
Nå må jeg komme meg avgårde! Styrketrening med ms Aarseth venter...

4 kommentarer

veronika

15.11.2007 kl.09:46

tusen takk for d, hadde d bildet plutseli dokka opp når eg satt her uden bekymringa me frokosten min hadde faktisk alt eg nettopp har spist komt opp igjen. for d dedder va ufyseligt!

ha en fine dag :)

Siri

15.11.2007 kl.11:14

ekkla arre:p

så flinke du har vært t å oppdatere i d sista! eg e heilt imponert. eg har ikje vært noge særlig på nette siden søndag, e så mye aent å gjør i stavanger-by. men nå stikke eg hjem t landet, så eg komme straks sterkt tbage på blogg delen;)

laila

15.11.2007 kl.12:54

kossen gjekk kampen då foreksempel? e nysgjerrige her!!

Mona

15.11.2007 kl.17:32

Hvis du lese bloggen litt mer nøye kjære laila så ser du resultatet!

Skriv en ny kommentar

hits