Flinke jentene mine!

Jentene mine e såååååå flinke! Eg e så vannvittig stolt av den jentegjengen som spillte kamp i kveld! Dere er helt konge!
Før kampen i dag var jeg jublende glad for det var hele 9jenter som hadde sagt at de kom! Men i tidsrommet 17.05 til 18.14 var det hele 3 meldinger som tikket inn om at folk var syke, dårlige, hadde andre ting å gjøre osv.. OH MY tenkte jeg da! Skrev i ren panikk til alle jeg ikke hadde mast på, venner og kjente rundt forbi. Vi burde jo klare å skadde minst en spiller til. Skrev til og med melding til Carina som er hjemme i Sandnes en liten tur. Dessverre kunne ingen! Så da sto vi der, jeg, mamma, connie, lise, kristine og hilde! Jaja, vi fikk smile, jobbe i forsvar å ha det gøy!
Og jammen hadde vi det gøy! Første målet fikk vi, og jammen fikk vi ikke det andre og! I hele 15minutte ledet vi over sykehuset (en haug med unge og spreke spillere slik som oss)
De hadde innbyttere og en del spillere som hadde noen helt utrolig skudd! Men med min gode mamma i mål så var det ca ingen mål som gikk inn! Helt fantastisk! Da dommeren blåste av 1.omgang ledet vi med ett mål! Ingen dårlig prestasjon med en mindre spiller.

Vi var kjempefornøyde, smilte og lo mens det andre laget furtet og kjeftet på hverandre. Vi bestemte oss for å fortsette å holde humøret oppe, prøve så godt vi kunne å jobbe i forsvar! Det kom ikke som noen overraskelse at de kjapt tok oss igjen i 2.omgang, men hva gjorde vel det så lenge vi jobbet sammen og gjorde vårt beste!
Kampen ble avblåst et par minutter før tiden siden de stakkars sykepleierne slet med dårlige knær og hele to stykker skadet seg. Pingler :p hehe....
Stillingen endte 10-7 til sykehuset, noe vi var strålende fornøyd med!
En kanonjobb av hele gjengen! Og kanonkoselig å ha med Hilde på laget! :)
Nå håper jeg bare at jeg får opp humøret på jentene på BI slik at vi blir litt flere BI jenter! Trening er noe vi ikke får til med det første, derfor får vi ta til takke med å spille kamper! Og kamper er kanonkjekt enten du taper eller ikke, hvertfall så lenge det er en så herlig gjeng som vi er!

2 kommentarer

Lisbeth

15.11.2007 kl.12:55

:S .. men dok kan få trena på mandagen halv 10-halv 11

mamma

15.11.2007 kl.15:39

Det syns eg me skal prøve !!! Hadde vært greit m litt trening...? eller!? Da kunne me blitt BEST i alt!! Tja kanskje me sko la vær.. tenk på de andre laga stakkar :-) KANONKJEKKE KAMP i går!!! For noen jenter - også SÅÅÅ blide.

Skriv en ny kommentar

hits