bloggeri bloggera

Jeg har lovd Siri å blogge, men jeg kommer ikke på hva jeg kan blogge om. I dag var jeg på jobb på Dolly fra halv 11 til 4, var en kjekk dag på jobb. Lite kjøringer, men en del varer som kom! Varer er egentlig ganske kjedelig, men littegrann kos når Tine er på jobb. Da fniser, fjoller å ler vi. Kan finne på masse moro med ost, kjøttdeig, servietter, pizzasirkler osv...
Litt klatring ble det og i dag siden Asko hadde stablet både i høyden og bredden. Da måtte Mona klatre over alle eskene for å komme frem.
Hadde egentlig dårlig tid da jeg var ferdig klokken 4, men da Trond buste ut med litt "ny" informasjon fra BI sitt nyttårscruise i fjor fikk jeg litt sjokk og måtte være igjen litt for å grave etter mer info! Sjokkerende greier, men egentlig forventet og! hehe...

Så ringte Siri og lurte på om jeg ville være med å spise middag, men siden jeg skulle på personalmøte og det der alltid blir servert pizza inviterte jeg med meg Siri! :) Skyndte meg alt jeg kunne til stavanger og kom meg til Løkken hvor Siri allerede var på plass på videoverden. Der ble det et livlig personalmøte som alltid, masse krangling om vakter, og ikke minst masse unødvendig snakk som egentlig er ganske morsomt. Pizza ble det og til slutt, vi fikk streng beskjed om å fylle alle vaktene før vi fikk spise så da gikk det nesten en time før det ble mat. Masse "krangling" om hvem som skulle jobbe, de fleste har eksamen eller reiser vekk i romjulen så det var jo forventet!
Jeg sa ja til en vakt jeg garantert kommer til å angre på, nemlig nyttårsaften. Oh well, nyttår er oppskrytt!
Og jobbe Siri tok seg og en vakt og 4. Så nå kan jeg se frem til en fredag og lørdag sammen med Siri på videoverden. Tipper det blir gjort masse fornuftig da!

Planen var å trene etter pers.møte, hadde til og med på meg treningsklær. Men jeg gadd ikke, så nå sitter jeg her hjemme og skal prøve å få lest litt pensum! Eksamen nærmer seg skremmende fort! I morgen er det opp og hopp for å komme seg på skolen å lese flittig i maaaaange timer før det er håndballkamp på kvelden.! Har DU lyst til å være med å spille så hadde jeg blitt kjempeglad siden vi er ca 6 og en halv spiller!

image261
Tenkte jeg skulle vise dere hvor jeg sitter å henger for tiden. Inne på dette søte kontorer (som egentlig er mye større en her) sitter jeg og gjør lekser å leter etter kofferter til ukjente mennesker! :)


Og Marianne, det er ikke den lilla boka som er vanskelig. Det er de stygge heftene!!! Der er det litt for avansert engelsk for meg jammen!

Én kommentar

Laila

14.11.2007 kl.14:50

Eg vil ver me å spela!!!:'(

Skriv en ny kommentar

hits