søndag!!

Fy flate for en fin søndag! :) Våknet opp halv 10 av at Tonje skrev melding til meg, og da var jeg lys våken siden jeg la meg ganske tidlig i går! Heeeerlig! Ble liggende en liten time i senga før jeg kom meg opp og fikk på meg treningsklær. Gikk meg en lang tur rundt forbi i Stavanger. Fikk en time med frisk luft, herlig!
Vel hjemme lagte jeg meg frokost, 2 egg (har helt dilla på egg, og da kun det hvite, liker ikke det gule! nam), en STOR smoothie (jordbær, mango, banan og eplejuice) Da jeg hadde spist/drukket det var jeg knallmett, merkelig! Jaja... Blir sikkert snart sulten igjen!

Nå har jeg dillet på internett en god stund, skal snart hive meg i dusjen før jeg skal på jobb. Håper jobb blir litt roligere i dag slik at jeg får lest litt.
Har begynt å laste ned serier igjen, flaks at jeg kom på at en del kjekke serier har begynt igjen i usa nå rett før eksamen. Laster ned sesong 4 av One Tree Hill (fikk aldri sett den da den gikk på tv i Norge), også laster jeg ned Greys Anatomy sesong 4 og Frustrerte fruer... Også vurderer jeg om jeg kanskje på laste ned spin off serien til Greys og, men må kanskje vente til etter jul! :)

Jeg får bruke seriene som en belønning hvis jeg har vært flink til å lese en dag! =) Men nå fikk jeg litt dårlig tid her, blogger sikkert mer på jobb skulle jeg kjede meg! :)

4 kommentarer

marri

11.11.2007 kl.16:01

Spin off te Greys? Her e det noge som har gått meg hus forbi. Eg får jo kje med meg jack når eg ikkje lenger ser på E! News eller frekventere tv.com så ofte som eg burde..

Tips fra meg; last ner Gossip Girl. De som har lagd the OC som står bak.. love deg du vil liga det :)

marri

11.11.2007 kl.16:22

Private Practice.. Selvsagt. Det visste eg jo EGENTLIG.

mamma

11.11.2007 kl.17:45

nogen som har glemt farsdagen...?

Mona

11.11.2007 kl.19:37

nei, koss d? eg jobbe så eg kan kje komma jem hvis d va d du tenkte på?

Skriv en ny kommentar

hits