stress

Jobb er KAOS! Min første helg alene på jobb og da ender det jo selvsagt opp med at ca alt er kansellert, ombooket og baggasjer ikke kommer.  Det har vært 2 heftige dager for å si det mildt, planene mine om å lese masse engesk har ikke akkurat fungert. Men jeg har hvertfall lært utrolig mye denne helgen! :) Får prøve å se positivt på det!

I kveld er det bursdagsvorsh for Veronika, jeg hadde sagt jeg skulle komme, men da det viste seg at det gikk halv 6 og halv 8 buss fra Sola, men ikke halv 7 kjente jeg motivasjonen til å drikke sank rimelig kjapt!
Jeg endte opp med å ta halv 8 bussen hjem til Stavanger, hvor jeg hadde ca en liten time på meg til å dusj å dette her, men etter å ha tenkt litt over det så hadde jeg ikke klart å være hos Veronika før nærmere 10. Såg ikke helt vitsen i å hive meg i alkoholen da! Så jeg tok en rolig lørdag i dag. Gikk en tur ned til videoverden hvor jeg lånte meg noen hjernedøde filmer, slik at jeg slipper å egentlig følge med også kjøpte jeg littegrann godterier! :) En skikkelig kosekveld i senga med andre ord. Kanskje like så greit med en slik kveld siden det nok blir en del lesekvelder fremover! 

Håper Veronika og co alikevell koser seg, selv om jeg ikke er det. Forsår veldig godt hvis dere savnet min tilstedeværelse :p 
Presang er hvertfall kjøpt inn så overrekelsen får vi ta en annen gang! :) Nå skal jeg legge meg tidlig for en gang skyld! :)

 

Én kommentar

veronika

11.11.2007 kl.13:58

ja, du va dypt savna! men me hadde d kjekt fordeom :) isje fullt så kjekt idag når eg står opp å ser d herliga stuebordet... fysj eg hate å rydda itte fest.

Skriv en ny kommentar

hits