bed.øk dagen

Jeg har hatt en relativt bra dag, til tross for at den har inneholdt masse masse bed.øk. Sto opp "tidlig", noe som vil si halv 8. Dillet litt hjemme med diverse, før jeg kom meg ned på skolen til halv 10. På skolen fant jeg et grupperom og ventet på Ane mens jeg kikket litt rundt på facebook. Da Ane kom fikk jeg låne alle bed.øk notatene hennes fra i fjor + hun bestemte seg for å leke streng lærer å fant frem oppgaver jeg måtte gjøre!
Så da satte jeg igang, jeg prøvde så godt jeg kunne, men fikk utrolig masse hjelp av Ane! Sliter nok en del ennå ja, men kjenner at jeg forsto greit mye mer etter bare en dag med Ane.
Ane var vannvittig flink til å forklare ting på en måte som til og med jeg forsto! Men må innrømme jeg følte meg litt teit som kunne så lite! Jaja, jeg prøver så godt jeg kan hvertfall. Og jeg har hvertfall begynt og skal klare eksamen!!!
Etter mange timer med bed.øk og skole reiste vi til Madla hvor planen var å sjekke ut det nye senteret og Gina Tricot, men det var det tydeligvis flere som ville og det KRYDDE av biler overalt! Så da skrinla vi de planene å reiste heller hjem. Ane satte meg av hjemme på klepp st hvor jeg var invitert (invitert meg selv) på kaker siden mamma hadde bursdag i går. Naboen kom ned og vi spiste litt kaker før jeg tok toget hjem for å ha en avslappende og rolig kveld der jeg kan legge meg og sove til vanlig tid for en gang skyld.

I morgen er det "tidlig" opp, trene og lese litt før jeg skal på jobb! :)

Og, Gratulerer med dagen, Veronika! :)
image257

Én kommentar

veronika

08.11.2007 kl.22:18

takk for d du, å takk for d aldeles nydeliga bildet! fint ;p snakkes på lørdag!!

Skriv en ny kommentar

hits