Togtur, skremmende mannen, Oslo og Rakfisk

Jeg sitte i øyeblikket på en internett cafe i Oslo og venter på at jeg skal spise lunsj med Tine! Har vært i Oslo i ganske nøyaktig 2 timer, Oslo er ikke gøy når ingenting er åpent. Nattoget fra Stavanger til Oslo var rimelig kjedelig, jeg hadde planer om å lese litt engelsk, men sovnet ganske så kjapt!
Så for å få tiden til å gå har jeg sittet på en stol midt på Oslo S å lest engelsk, å driste seg på bed.øken går ikke. Jeg må faktisk, tro det eller ei har ro for å klare å gjøre noe bed.øk!
Derfor får jeg ta bed.øken i kveld hos pappa siden jeg er alene hjemme.

Uansett, må fortelle dere om denne skumle mannen som satt rett overfor meg nå nettopp. Han hadde med seg en liten unge i vogn og i begynnelsen såg både han og ungen hyggelige ut. Jeg tiltrekkes av søte unger og kikket opp både en og to ganger, pappaen (skumle mannen) burde jo bare syns det var koselig at jeg smilte til ungen og dette her. Men i stedet for så ble han rett og slett ganske sur. Så jeg sluttet å se, nesten...
Pappaen begynte å gi babyen (ca 9mnd) cola og sjokolade. Hvor normalt er det, jeg ble litt sjokkert og måtte nok en gang se opp.
Uansett, det er mye mennesker på Oslo S og jeg er nysgjerrig å ser meg rundt, sånn er det bare.... Plutselig kjenner jeg noe som treffer meg i foten, der sitter pappaen å hiver sjokoladebiter på meg! Normalt? I dont think so. Jeg ignorerer mannen og leser videre om "the japanese negotiator". Så hører jeg at pappaen sitter å blåser noe, jammen blåser han ikke cola ut av sugerøret i retning meg... Voksent? Nope...
Som om ikke det var nok så begynner han å lese avisa mens han samtidig passer på å sitte å rekke meg fingeren. Hva har jeg gjort deg?
Jeg begynner å føle meg ganske ukomfortabel og vurderer å gå så jeg pakker litt sammen tingene mine. Da legger jeg merke til at mannen har lagt ned avisa og sitter å niglor på meg. Skikkelig stirrer. Okay, tenkte jeg. Ikke pokker om jeg skal gå. Hvorfor skal jeg bry meg om denne mannen. Jeg fortsetter å lese og oppdager til min forskrekkelse at pappaen står rett opp og ned på stolen og hopper. Bra forbilde for ungen... Så tar han avisa slenger den i hodet på meg og går mens han sier "dra til helvete"

Heeeeerlig pappa! Syns meget synd på denne babyen. Pappaen må ha vært rusa eller ha psykiske problemer!
Ville ikke møtt denne mannen alene i en bakgate for å si det sånn! Skremmende oppførsel.
Uansett, nå skal jeg gå over til Oslo city å kjøpe meg en svart strømpebukse og en svart tights før jeg skal møte Tine og spise lunsj! :)
I ettermiddag går bussen til Fagernes så da setter jeg meg nok på den! =) Gleder meg til rakfisken jeg.... Fare for at det blir lite oppdateringer mens jeg er der siden pappa ikke har internett!

6 kommentarer

elisabeth

01.11.2007 kl.13:09

øø! ekkel

mann, eg hadde blitt redde.

lisbeth

01.11.2007 kl.14:55

lol

marri

01.11.2007 kl.17:39

haha! for en søt mann du traff på :D

veronika

01.11.2007 kl.17:59

hahaha, eg ler meg ihjeeeel!!!

Tine

01.11.2007 kl.23:26

Fy faen, han der hørtes isje goe ud! Ville nok isje møtt på han nei! typisk veronika å le av den der jah:) hehe...

Kosa deg vidare i Oslo!!

veronika

02.11.2007 kl.18:18

tine? WHAT?

;)

Skriv en ny kommentar

hits