noe annet en bare lesing!

Oookai, jeg har hatt den kjekkeste dagen på leeeenge! Det skjedde faktisk noe ca hele onsdagen! hehe...
Jeg satt rimelig lenge på internett og gikk amokk med visa kortet mitt. Kjøpte en del dvder, cder og klær før Tonje kom og vi reiste ned til BI der det skulle være ekstra forelesning i bed.øk.

Der gikk vi gjennom test B6 og jeg var rimelig fornøyd da jeg hadde gjort rett på alle oppgavene jeg hadde gjort! =)
Jeg og Tonje holdt faktisk ikke ut i mer en 1 time før vi gikk igjen, det var kanskje rimelig teit? hehe...
Jaja, vi reiste hjem til Austrått der vi fikk hjelp av Kristian til å fikse småting med bilen til Tonje før vi reiste ned til Sandnes der vi møtte Håvard. Vi gikk på kino og såg Borat, hysterisk morsom film med en utrolig dum humor! Det hele var så teit at jeg lo gjennom hele filmen! =)
Etter kinoen reiste vi opp til Austrått en liten tur igjen før vi reiste hjem. Hjemme ble jeg sittende og henge før Håkon kom i 11 tiden og vi såg film!

Egentlig skjedde det ikke det helt store, men for meg som i det siste bare har lest lest lest og hengt inne så var det godt med litt forandring.
I dag skal jeg gjøre litt bed.øk før jeg skal til Sandnes for å trene med Linda! Skal bli kjekt å trene litt med Linda igjen, lenge siden! =)
Egentlig er jeg glad for det været vi har ute for tiden. Merkelig nok, hehe.. Men hadde det vært snø eller vindstille og uten regn så hadde det vært ekstra kjipt å sitte inne å lese, men siden det reeeeeeegner sykt mye så funker det ganske bra å sitte inne under et teppe sammen med kakaoen, pepperkakene, julemusikken og alle lysene! =) Også bed.øk bøkene da! :)

2 kommentarer

tante

07.12.2006 kl.19:39

Må ikke bruke opp alle pengene dine snuppa. bra det er dritt vær så du får lest, men jeg er dritt lei regnet. drar til haugesund i morgen. Da blir det fest. det skal bli godt altså. hvordan går det med armen da. Du må vel være forsiktig. Klem fra tanta di...

marianne

07.12.2006 kl.21:22

hurra for bedøkbøkene.

Skriv en ny kommentar

hits