Russ 2005

"Tante Siri" Koselig at du og stikker innom bloggen aa skriver en kommentar. :)

Dere som er saa heldige/uheldige (stryk det som passer) aa vaere hjemme naa kan ikke ha unngaatt aa legge merke til alle de rode og bla kledde tullingene som springer rundt og skaper seg?
Jeg misunner disse rare menneskene noe helt forferdelig. Jeg snakker selvsagt om russen. Det er naa noyaktig ett aar siden jeg var russ og jeg savner russetida noe helt utrolig mye.
I fjor lovde jeg meg selv at paa denne tida neste aar skulle jeg ikke vaere hjemme og se paa alle de gale ungdommene, heldigvis har jeg holdt det loftet og sitter trygt nede i sor Frankrike.
Men kan alikevell ikke unngaa aa lese om og se russen paa internett. Som de gjorde i fjor saa blir det skrevet side opp og side ned om den ville og sex gale ungdommen i alle landets aviser.
Men vi var jo ikke saa gale, var vi det?

For jeg fortsetter innlegget saa faar jeg vel minne meg selv paa at mamma leser bloggen og at jeg kanskje maa vurdere det jeg skriver? Enig? hehe...

Til mer jeg tenker paa det til mer sjokkert blir jeg over meg selv og alle andre. Den maaneden russefeiringen var paa sitt mest gale saa gjorde jeg og sikkert mange andre ting de aldri kommer til aa gjore igjen. Paa en maate saa er det morsomt aa tenke paa, men paa en annen maate og ganske skummelt.
Jeg tenker forst og fremst paa raidingen. For dere som ikke har vaert russ i Rogaland saa er raiding naar russebilene (gjerne stavanger mot sandnes russen) jakter paa hverandre for aa hive flest egg og mest mel paa hverandre sine biler. Rett og slett grise mest mulig. Hores kjekt ut, ikke sant?
Det hores kanskje ikke saa farlig ut, men det skal jeg love deg at det kan bli.

Som regel naar Red Ligh D crew var ute aa raidet saa var det jeg som kjorte vaar kjaere bil og jeg er ikke stolt av kjoringen min. Akkurat der og da i russetida saa virket det ikke som om noen brydde seg om at det gikk "litt" for fort eller kjorte som noen tullinger. Alt var liksom saa kult og vi var paa en maate udodelige. Jeg er saa utrolig glad for at jeg og alle andre lever den dag i dag, noen dager var det rett og slett livsfarlig det vi gjorde.
Hadde haapet dette skulle bli et morsomt russe innlegg, men alvoret tok meg plutselig.
Tenk hvis en unge hadde mistet ballen sin ut i veien en av de dagene vi var ute aa raidet?
Eller om vi hadde krasja i en annen bil og noen i russebilen min hadde blitt skadet for resten av livet?
Jeg hadde vaert den som satt igjen med mest skyldfolelse fordi det var jeg som kjorte bilen. Selvsagt kan jeg sitte aa skrive "ja, men det skjedde jo ikke"
Og det at det ikke skjedde er jeg saa utrolig glad for. Jeg er klar over at det ikke er lenge igjen av aarets russefeiring, men jeg haaper at noen som er russ i aar eller kanskje til neste aar (LAILA!!!) leser innlegget og hvertfall tenker seg litt om.

Ikke misforstaa, kos dere kjempemasse som russ og raid i vei. Hiv masse egg og kos dere med bilvaskinga etterpaa, men prov aa forstaa at dere er ikke udodelige selv om dere er russ.
Naa ble det litt av en preken her, foler meg nesten som mamma, skummel tanke :p

28914-60
Verdens beste russebil og crew (Red Light D.)

Og for aa avslutte med noe kjekt...

Jeg savner og husker best:
*Get dressed vorspielet hos Tonje
*1.april da Red Light D ble raida for forste gang
*Den mislykka raidinga av Preben og co sin bil (gud, det var skummelt det)
*Alle de nye vennene
*Sandvedparken
*Stokki kvelden med Sara
*Onsdagsklubben min (husker, men savner ikke akkurat) (ikke gidd aa kommenter det en gang, Lillian)
*Russebilen vaar (savne MASSE)
*Kvelden russebilen vaar mista hjulet
*Blaaturen
*Kongeparken (sko onska eg huskte mer en det jeg gjor)
*All raidinga
*Det sosiale
*17.mai
*Alle kidsa som maste om russekort
*All kranglinga om bilen,penger,bensin osv..
*Alkoholen
*Knutene (gud, det var kjekt)
*Da alle bilene kjorte etter hverandre gjennom Stavanger sentrum og tuta

Kommer ikke paa mer i farten, men husker du noe jeg ikke husker saa skriv det gjerne som en kommentar =)12 kommentarer

Lillian

04.05.2006 kl.16:31

sorry, må bare kommentera :p onsdagsklubben ja.. du kan jo starta en nye klubb i frankrike? tirsdagsklubben? (heh, e d isje då d e billige vin på Thor?;p) U GOO! :) konne godt hatt en sånnen klubb eg og.. hehe..

mamma

04.05.2006 kl.17:02

ska sei fornuften har tatt tak i deg der nede i Frankrike!!! Tenkt å bli ei stund? Det høres ut som fornuften begynner å ta tak.. Er det rart mamma'er er bekymra? Men det er og mye mamma'er vet, men ikke kan si eller gjøre noe med; bare krysse fingrene og håpe ting går godt! SÅÅÅ er det rart bekymringsrynkene er på plass? Klem fra mamma

Marianne

04.05.2006 kl.17:18

Kjekt du kommentere hos meg avogte :> Vett du lese, men du vett jo liga godt som meg at respons gjør det ti ganger kjekkere :)Hørres NICE ud i Nice :) Kosa deg masse videre.

Mona

04.05.2006 kl.17:59

Prova aa svara alle saa har kommentert saa langt.Marianne: Ja, det e utrolig mye kjekkere naar folk faktisk legge igjen en kommentar, jorr det litt kjekkere aa skriva daa =)Lillian: Va du nodt te det? hehe.. Tvile paa at det blir naage tirsdagsklubb ja. Maa skoffa deg der, tror kje det va naage for meg.Mamma. Ja, naagen ganger tar fornuften meg og! :) Fornuften har alltid vaert der, e bare naa naar eg kjede meg at han har komt skikkelig fram :)

Berit

05.05.2006 kl.14:14

Du æ jammen flinke t å oppdatera!! D lige me (sjøl om æg ik æ så flinke sjøl...) :-) Hehe

Lillian

05.05.2006 kl.19:12

ååååh eg vil ver russ.. endel misunnlige på de så e på landstreff denne helgå med strålandes sol og 20 grader i skyggen. Årrrrrh!

Laila

08.05.2006 kl.10:05

Eg e å forblir snill eg!!! komme aldri t å ver liga uansvarlige bag rattet så deg;P hihi, komme aldri t å få lappen uanz;) Men du må jo kje glemma at eg komme t å leia dg inn som privatsjåfør, så d e jo du som får ansvaret for kjøringå neste år og;);)Kosa deg i varmen, reise om 6 dage eg!!!;)

Laila

08.05.2006 kl.10:05

Eg e å forblir snill eg!!! komme aldri t å ver liga uansvarlige bag rattet så deg;P hihi, komme aldri t å få lappen uanz;) Men du må jo kje glemma at eg komme t å leia dg inn som privatsjåfør, så d e jo du som får ansvaret for kjøringå neste år og;);)Kosa deg i varmen, reise om 6 dage eg!!!;)

hans

11.03.2008 kl.08:34

nice,høres gøy ut og vær russ har dere vert i kongeparken der ska eg i år

aLeX

07.05.2008 kl.20:02

KAN JEG FÅ RUSSEKORT AAAA????????????..........

jenny

16.05.2009 kl.19:25

Kan jeg få russekorte deres!?

Mona

17.05.2009 kl.15:37

Alex og Jenny: så klart kan dere det... Selv om det er 4 år siden jeg faktisk var russ. hehe.. men trenger en adresse å sende det til i tilfelle?

Skriv en ny kommentar

hits