3.desember

Jeg sier som Marianne, nå får det gå som det går! Jeg har ikke vært den flinkeste til å øve selv om jeg satt fra 10 i dag morges til ca 11 i kveld med ca lesing hele veien. Litt vimsing ble det, men litt er lov.
Så i morgen klokken 9 er jeg forhåpentligvis på plass i BI sine lokaler for å ta eksamen i markedsføring. Krysser fingrene for at jeg står! =) Det er så kjipt å ta fag opp igjen...

Ellers så syns jeg det er litt trist at det nærmer seg jul og jeg ikke har tid til å nyte det. Jeg vil pynte masse i leiligheten med nisser, engler, glitter, lys, duker, appelsiner og nelliker, pepperkaker, julestjerner og masse julesnop!
Så i morgen etter eksamen skal jeg ta en tur innom masse kjekke butikker å begynne på juleshoppingen min. Jeg skal kjøpe nisser i alle varianter, jeg liker nisser. I morgen skal jeg prøve å ikke tenke på bed.øk eksamen, jeg skal bare printe ut å gjøre klar oppgaver å sånt. Så får jeg begynne tirsdags morgen. Føler alle trenger en fridag etter eksamen, eller?
I dag skrev jeg ønskeliste, noe som ikke var lett. Jeg ønsker meg egentlig ingenting. Men da jeg først begynte så ble det litt lett alikevell. Det er jo masse jeg kan ønske meg uten å egentlig trenge det!
Og når jeg først var i gang så begynte jeg å skrive ned liste over hvilke mennesker som skulle få pakker.

Vi hadde egentlig en plan om å ikke kjøpe til hverandre vi jentene, men tror vi alle syns det ble litt kjipt så det blir nok en liten presang! =) Og siden foreningen min og skal kjøpe til hverandre så blir det et par presanger der og... Egentlig er det litt koselig å kjøpe presanger, men og vanskelig. Dessuten er jeg alltid redd for at vedkommende ikke skal like det han/hun får.... Men men, tanken som teller, eller hva? =)

Men nå skal jeg legge meg godt ned under dyna, sette på julemusikk, skru av lyset å bare slappe av og soooove godt før jeg skal stå opp ca klokken 6 i morgen! =)
Det er egentlig litt deilig å ikke være stressa før eksamen, det er jo ikke verdens undergang uansett hva resultat jeg får. Selv om jeg nok ikke kommer til å skrike så høyt om hvilken karakter jeg får her på bloggen... :)

Men nå skal jeg nyte at jeg ligger i den vaaaaarme, store og gode sengen min mens jeg hører på drittværet ute! =)
God natt alle sammen og lykke til på eksamen til Marianne, Iren, Tonje, Camilla *2, Kine, Ingrid, Preben, Bjørn, Nicco, Anette, Stine og i stedet for å ramse opp ennå flere navn så ønsker jeg alle som går på BI lykke til på den innvikla og massivt mye å lese til eksamenen i morgen! :)

3 kommentarer

Siri

04.12.2006 kl.02:19

eg glede meg t dåkke e ferdige med eksamenane sånn at dåkke kan skriva om noge koseligt heller! men ja, eg synns du fortjene en fridag. spis en smash og syng en julesang =)

henriette

04.12.2006 kl.11:29

Lykke til Mona!!! :)

Iren

04.12.2006 kl.17:54

takk;)

Skriv en ny kommentar

hits