Min dag

Jeg har egentlig ingen anelse om hva jeg skal skrive om, men foler det er paa tide med en oppdatering.
Kan jo begynne med aa fortelle at jeg klarte fikse Ipoden og den er naa fyllt opp med musikk igjen. Etter aa ha leita litt paa www.apple.no saa fant jeg til slutt en beskrivelse paa engelsk der det sto hva jeg kunne gjore for aa fikse min kjaere Ipod.
Men du kan jo tenke deg at jeg stressa litt for det om. Beskrivelsen var paa engelsk og denne dataen er paa fransk, men saa fort jeg fant ut hva kontroll panell er paa fransk saa gikk det ganske greit (Panneau de configuration)

Ellers saa skjer det ikke saa mye om dagene. Dagene er utrolig like, men det gaar paa et vis det og.
Jeg staar opp i halv 10 tiden og gir Lisa frokost. Saa bretter jegog vasker litt klaer eller rydder oppvaskmaskinen for jeg lager frokost til meg selv.
Saa tegner, gaar tur eller leker jeg og Lisa fram til klokken er 12, da kommer Anna hjem og har 2timers lunsjpause saa da er jeg fri til aa gjore hva jeg vil.
I lunsjen pleier jeg gaa ned til stranda aa slappe av der med en bok ellers saa shopper jeg :p
Etter lunsj pleier Lisa sove og jeg henge paa dataen eller gjore noe annet ufornuftig (som feks aa se friends). Halv 5 henter vi Anais paa skolen og gaar enten i parken eller hjem for aa leke.
Ca 19.15 kommer Anna hjem og da er jeg igjen fri til aa gjore hva jeg vil, som i dag vil bety trening, det gjor det stort sett hver kveld.. :p

Hver onsdag er et unntak fra denne rutinen for daa har Anais fri fra skolen og jeg har begge jentene hele dagen. Saa i dag har vi vaert i Park Phoenix aa lekt. I park phoenix er det masse dyr (iguane, pappegoyer,krokodiller,skilpadder,fisker,andre rare fugler ozv..) En liten dyrehage med en kjeeeeempestor lekeplass. Ganske greit aa henge der hver onsdag for da kan jeg ligge rett ned paa gresset aa lese mens ungene leker :) hehe...

Paa mandag reiser hele familien til Paris og jeg gleder meg kjempemasse. Jeg hadde valget mellom aa vaere igjen i Nice alene eller vaere med til Paris med familien. Selv om det aa vaere med til Paris betyr litt barnepass i motsetning til helt fri saa vil jeg veldig gjerne se Paris.
Anna skal paa kurs med jobben saa henne kommer vi ikke til aa se saa mye til. Jeg skal disponere min egen leilighet i Paris!!! Saa jeg kan sove saa lenge jeg vil og stort sett vimse rundt i Paris akkurat som det passer meg, for leiligheten var visst midt i sentrum. Sweet...
Slik jeg har forstaatt det saa er det eneste barnepasset en kveld og vaere med til disneyland, ser ikke akkurat paa det aa vaere med til disneyland som noe stort offer. Jeg gleder meg sikkert mer en barna :p
Paa vei til Paris (vi skal kjore) saa skal vi overnatte i Lyon aa tilbringe en dag der og slik at jeg skulle faa se litt av den byen og, snillt av de.. :) Jeg begynner aa bli glad i min franske familie, det ser til og med ut som om det blir sommerferie i Algerie paa meg i aar. Jeg har det egentlig ganske bra.

4 kommentarer

Lillian

03.05.2006 kl.20:57

Hørres ud som du har d braaa=) meg og camilla har nettopp vært på sirkus. fy søren så kjekt. va ein del kjekke sukkerspinselgere/breakera så fanga øynene vårs ja.. tippe me va di to røaste jentene i heila sirkusteltet når di opptredde;p hehe.. men fy søren så kjekt, og skummelt - to svæære elefanter så trødde øve ein seks år gammale gutt. sygaste. eg va livredde!! Men ja.. du vett jo koss d e, du va jo nettopp sjøl på sirkus :) Lett sirkus arnando neste år åg..

Mona

04.05.2006 kl.11:53

Kor mye betalte daakk egentli for sirkuset? Forsto det saann at det e ganske dyrt? Eg betalte det jo ikje sjol, eg e med paa sirkus neste gang!!! Det e det eg seie at det e fine bojs paa sirkus, spenstige e de og =)

Lillian

04.05.2006 kl.12:34

280 kr.. di billigaste billettane;p

Mona

04.05.2006 kl.14:45

Ikje akkurat billigt nei.. Koss kom daakk paa aa gaa paa sirkus?

Skriv en ny kommentar

hits