2.desember

Jeg burde ha panikk, jeg burde grue meg og forbanne eksamen. Men tingen er at jeg gjør ingen av delene, jeg sitter hjemme på Klepp stasjon en lørdags kveld og tar livet med ro. Skremmende....
Jeg har såvidt åpnet bøkene, jeg har lest litt på notatene og jeg har en skummel innstilling til eksamen.

Jeg rømte hjem til klepp stasjon i dag for å ikke bli overtalt til å bli med ut, skulle hjem for å lese, men skjer det? Neida, hele dagen har jeg gjort alt annet. Jeg har vært på Ulta med Motti å handlet filmer,mat å ting. Jeg har sett pirates 2 og jeg har slappet av. (med litt dårlig samvittighet gnagende i bakhodet)
Nå sitter jeg plutselig barnevakt mens motti og johnny er på fylla. Jeg har sett deal or no deal og jeg har drukket altfor masse julebrus.

Mens jeg sitter her så angrer jeg på at jeg ikke ble med Cecilie ut. Jeg får jo ikke lest noe uansett. Skylder på at jeg ikke har med meg kladdebøkene og at det er derfor jeg ikke får gjort noe, men det er ikke akkurat helt sant. Jeg kunne jo lest på de notatene jeg har i stedet for å skrive dem på ny!

Men jeg sier og hele tiden til meg selv at jeg får heller være kjempeflink i morgen! Hmm... Kanskje jeg klarer å ta meg selv i nakken å gjøre akkurat det? Tiden får vise, kanskje jeg i løpet av natta begynner å gjøre noe fornuftig og...  Kanskje..

2 kommentarer

Marianne

02.12.2006 kl.22:01

Good luck with that!Og finfint med grønnfarge istedet for rosa!:p

mamma

04.12.2006 kl.13:46

på fylla du liksom..!!!? Lettere beruset ja, men det er fordi det er så leenge mellom hver gang!

Skriv en ny kommentar

hits