kjempelei...

Jeg er så fantastisk lei av å lese til eksamen, tenke på eksamen, ha dårlig samvittighet pga eksamen, grue meg til eksamen og bli sint pga eksamen!!!!
Heldigvis er det bare 2 igjen, typisk at det er de to "kjekkeste" igjen!

I dag våknet jeg uten å egentlig tenke over at det var 1.desember. Jeg har glemt å kjøpe julepynt, jeg har ikke fått pakket inn pakkekalenderen til Tonje og Cecilie, noe som igjen betyr at de ikke får den første pakken før i morgen eller noe sånn. Jeg liker ikke at 1.desember kom sånn kjempefort!
Det gjør at jeg gruer meg litt til 13.desember, for etter siste eksamen er overstått vil jeg bli hengende hjemme uten noe å gjøre siden jeg er sykemeldt og alle andre jobber masse masse pga julestria!
Det er i fare for å kjede meg i hjel at jeg har utsatt alt så heter julegaveshopping! Jeg utsetter det egentlig hele tiden, jeg hater det!
Jeg liker ikke å være sykemeldt, kjeder meg altfor mye! Jeg må få meg en ny hobby? =)

Marianne: Jeg vil jeg vil se Røldal filmen! (og en gang mellom 13 og 23 desember hadde vært kjekt for da har jeg noe å gjøre! hehe...)

Det som er bra nå er at jeg kan trene igjen!!!! Men pga eksamen så er ikke akkurat det første prio! Men etter 13 skal jeg bli kjeeeeempeflink! :) Jeg lover...

3 kommentarer

Henriette

02.12.2006 kl.11:47

Du kan bli med meg å besøke Gommo 15 desember! Sjangsen for at du skal feire "ferdig eksamen" e vell heller stor, men i kan jo alltis spør ;)

Mona

02.12.2006 kl.13:07

Det kan eg vurdere ja! =) Lenge ska du være der?

henriette

03.12.2006 kl.00:01

Har fem daga te rådighet, men det blir no en dag eller to i Bergen og. Du må gi lyd hvis du vil slå følge. Alltid kjekt hvis det blir fleire.. Prøva å overtale Kim au, men det vise seg å være en vanskelig oppgave.

Skriv en ny kommentar

hits